Kok - Vacatures SV Victoria

Sportvereniging Victoria, bestaande uit een tennis-, hockey- en squashvereniging met circa 3000 leden, als ook drie padelbanen, tennishal, sporthal, fitnessruimte en een drietal vergaderruimten is per direct op zoek naar een:

Zelfstandig werkend kok m/v (fulltime, 38 uur per week)

Bij jou staat de gast en de smaak altijd centraal. Je hebt een hands-on-mentaliteit en bent een belangrijke schakel binnen het Horeca team.

Jouw profiel:

-         Enige jaren werkervaring als kok (zelfstandig) in een keuken met hoge omloopsnelheid.

-         Organisatorisch en cijfer-/planmatig sterk

-         Kennis en kunde met betrekking tot menu-engineering, calculatie en inkoop

-         Bij voorkeur in het bezit van diploma Sociale HygiĆ«ne of bereid deze te behalen

-         Communicatief en sociaal vaardig, representatief, stressbestendig, enthousiast, professioneel, teamspeler en resultaatgericht.

-         Flexibel inzetbaar, met name doordeweekse avonden en weekenden.

Ons profiel:

-         Afwisselend werk in een dynamische omgeving.

-         Een prettige en informele werksfeer.

-         Een fulltime dienstverband met goede arbeidsvoorwaarden en salariĆ«ring conform horeca CAO, ervaring en leeftijd.

Zoek jij een nieuwe uitdaging en ben jij wie we zoeken? Stuur ons dan een email met jouw motivatie en Curriculum Vitae naar manager-horeca@sv-victoria.nl ter attentie van Eric Klapwijk.

Indien jij binnen 5 werkdagen geen reactie op jouw sollicitatie hebt ontvangen, dan moeten wij je bij voorhand mededelen dat je niet wordt meegenomen in de voorselectie van de sollicitatieronde. Je zult hier geen persoonlijk bericht van ontvangen.

Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld.