Medewerker Horeca - Vacatures SV Victoria

Sportvereniging Victoria, bestaande uit een tennis-, hockey- en squashvereniging met circa 3000 leden, als ook drie padelbanen, tennishal, sporthal, fitnessruimte en een drietal vergaderruimten is per direct op zoek naar een:

Medewerker horeca m/v

Naast de dagelijkse horecaservice naar onze leden en gasten verzorgen wij ook met regelmaat uitgebreide horecaservice tijdens (inter)nationale toernooien en sportevenementen.

Jij bent het visitekaartje van de verenigingen. Bij jou staat de klant altijd centraal. Je bent een gastheer/vrouw pur sang. Je hebt een hands-on-mentaliteit en bent een belangrijke schakel binnen het Horeca team.

Jouw profiel:

-         Afgeronde relevante horeca-opleiding en/of enige jaren werkervaring in de horeca.

-         Bij voorkeur in het bezit van diploma Sociale HygiĆ«ne of bereid deze te behalen.

-         Communicatief en sociaal vaardig, representatief, stressbestendig, enthousiast, professioneel, teamspeler en resultaatgericht.

-         Affiniteit met sport.

-         Geen 09.00-17.00 mentaliteit, flexibel inzetbaar, met name doordeweekse avonden en weekenden.

-         Woonachtig in de omgeving van Rotterdam en in het bezit van eigen vervoer.

Ons profiel:

-         Afwisselend werk in een dynamische omgeving.

-         Een prettige en informele werksfeer.

-         Een fulltime dienstverband met goede arbeidsvoorwaarden en salariĆ«ring conform horeca CAO, ervaring en leeftijd.

Zoek jij een nieuwe uitdaging en ben jij wie we zoeken? Stuur ons dan een email met jouw motivatie en Curriculum Vitae naar manager-horeca@sv-victoria.nl ter attentie van Eric Klapwijk.

Indien jij binnen 5 werkdagen geen reactie op jouw sollicitatie hebt ontvangen, dan moeten wij je bij voorhand mededelen dat je niet wordt meegenomen in de voorselectie van de sollicitatieronde. Je zult hier geen persoonlijk bericht van ontvangen.