Aftreden Peter van Wingerden

01 December 2019 - Geplaatst door: Loek Bles
Aftreden Peter van Wingerden
Na 5 jaar lidmaatschap van het bestuur van de SV Victoria is Peter per direct afgetreden als voorzitter.

Wij hebben de afgelopen jaren op een zeer bijzondere wijze met elkaar samengewerkt . Bijzonder door de onderlinge vriendschap maar ook de openheid naar elkaar met alle respect en clubliefde. Peter als bestuurslid en als voorzitter is de drijvende kracht geweest achter vernieuwingen binnen de SV Victoria. Dat was hij ook al in de periode 1999-2004 toen als voorzitter van de hockey vereniging waarin de nieuwe en huidige structuur van de SV Victoria en de drie verenigingen is ontstaan. Toen is het plan Victoria 2000 de uitdaging geweest.

In de afgelopen jaren hebben wij zeer intensief gewerkt aan het Victoria 2020 plan waar vergroening, het verenigingsleven voor jong en oud en een levenlang Victoria, verlaging van de kosten voor de verenigingen en de horeca transitie kernpunten waren. Dankzij de bijdrage van Peter hebben wij deze plannen met succes kunnen realiseren Het resultaat van de vergroening van Victoria (zonnepanelen, ver‚ÄĚled‚ÄĚding) is zeer zichtbaar in de financi√ęle resultaten van de SV Victoria en is daarmee van grote invloed op de resultaten van de verenigingen.

Peter heeft besloten om per direct zijn rol binnen de SV Victoria op te zeggen. Wij betreuren dat ten zeerste en wensen hem veel succes met zijn grote innovatieve uitdaging: de drijvende Rotterdamse boerderij samen met grote steun en toeverlaat Minke.

Onze dank is zeer groot voor zijn inzet en het vertrouwen en respect wat wij onderling hebben gedeeld.

Het bestuur van de SV Victoria

(Arie Langstraat, Hans Stockmann, Loek Bles en Peter Groenhuizen)