Beleid Victoria mbt Corona Virus

10 March 2020 - Geplaatst door: SV Bestuur
Victoria adviseert haar leden geen handen meer te schudden. De maatregel is bedoeld om verdere verspreiding van het Corona virus te beperken. 

Met dit advies geeft de club gehoor aan de oproep van premier Rutte aan alle Nederlanders vanavond na afloop van het crisisberaad met onder andere het RIVM. 'Vanaf nu stoppen we met handen schudden,' zei Rutte in de persconferentie. 'Dit lijkt ons een verstandige maatregel.'

Ook alle andere maatregelen blijven onverminderd van kracht. Wie koorts heeft of luchtwegklachten en de afgelopen 14 dagen in een van de risicogebieden is geweest (zie voor de risicogebieden de site van het RIVM: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19 ) wordt gevraagd af te zien van deelname aan trainingen, wedstrijden en andere bijeenkomsten, en de vereniging even niet te bezoeken. 

Victoria adviseert spelers bovendien om een eigen bidon te gebruiken.

Basishygiene
Victoria sluit zich aan bij de adviezen van het RIVM om extra te letten op de basishygiene zoals regelmatig handen wassen, hoesten en niesen in de binnenkant van je elleboog en het gebruik van papieren zakdoekjes. 

Op dit moment is er geen reden om wedstrijden of evenementen af te gelasten. 

Meer informatie over het coronavirus is te vinden op de site van het RIVM: https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus