Coronamaatregelen Victoria vanaf 6 november 2021

04 November 2021 - Geplaatst door: SV Victoria
Openingstijden binnenlocaties Victoria ma t/m vrij 8.00-0.00, za en zo 8.00-20.00 en alleen nog toegang met geldig coronabewijs en ID.

Beste Victoria-leden,

Door de aanscherping van de coronamaatregelen n de aanscherping van de controle op naleving is het noodzakelijk om enkele maatregelen te treffen voor alle binnenruimtes en het buitenterras bij Victoria. Onder binnenruimtes vallen de binnensportlocaties (squashbanen, tennishal en sporthal) maar ook  de kleedkamers, wcs, vergaderruimtes en de bar in het clubhuis. M.i.v. zaterdag 6 november 2021 zullen alle binnenruimtes voor leden en bezoekers alleen nog toegankelijk zijn via de hoofdingang boven in het clubhuis. Alle andere ingangen zullen worden afgesloten (nooddeuren blijven vanzelfsprekend van binnenuit te openen). Iedereen van 18 jaar en ouder moet bij binnenkomst een geldige QR-code + zijn of haar legitimatiebewijs tonen. Dit geldt ook voor degenen die op het terras plaatsnemen. De medewerkers van Victoria hebben de opdracht gekregen om geen uitzonderingen toe te staan. Wend u zich s.v.p. tot het bestuur mocht u hierover vragen hebben. Helaas is bovenstaande noodzakelijk om ervoor te zorgen dat ons sportcomplex open blijft en wij allemaal kunnen blijven sporten.

Vanaf 6 november a.s. is de hoofdingang en daarmee het  pand geopend op

maandag t/m vrijdag van 8.00-0.00 en

zaterdag en zondag van 8.00-20.00.

Buiten die tijden is het pand gesloten en is het ook niet mogelijk om spullen op te halen zoals keeperstassen.

Nog even kort samengevat:

Bent u 18 jaar of ouder en wilt u binnen sporten, gebruik maken van de horeca, kleedkamers, wcs, andere binnenfaciliteiten of het terras, zorg dan dat u uw QR-code en ID bij de hand hebt. Anders zijn wij helaas genoodzaakt u de toegang te weigeren.

Wij rekenen op uw begrip en medewerking.

Vriendelijke groet,

SV Victoria