Dorbrak beker en sportprijs 2018 SV Victoria

30 June 2019 - Geplaatst door: Loek Bles
Dorbrak beker en sportprijs 2018 SV Victoria
De Dorbrak beker voor de vrijwilliger van 2018 is gegaan naar Richard Advocaat en de sportprijs naar het damesteam1 van Hockey (Nederlands kampioen en gepromoveerd)

Jaarlijks wordt door het bestuur van de SV Victoria de Dorbrak beker uitgereikt voor de vrijwilliger van het jaar. Tevens wordt de sportprijs uitgereikt voor de sporter of het team met de meest aansprekende sportprestatie in dat jaar.

Voor 2018 is Richard Advocaat van Squash tot vrijwilliger van het jaar benoemd en is hiermee opgenomen in de lijst met winnaars van de zogenaamde Dorbrak beker (vanaf 1970)

Voor 2018 is het Damesteam 1 van hockey in de promotieklasse kampioen geworden en daarmee gepromoveerd naar het hoogste niveau in Nederland.

Beide winnaars van harte gefeliciteerd !