Status bar en clubhuis verbouwing

17 August 2019
Status bar en clubhuis verbouwing
Een korte statusupdate van de bar en het clubhuis
Er gebeurt ontzettend veel bij Victoria in deze vakantieperiode. Veld 1 en het trainingsveldje bij Hockey worden volledig vernieuwd, er is een kinderspeeltuintje gerealiseerd en last but not least: de barverbouwing en de clubhuis inrichting begint vorm te krijgen.

De contouren van de bar zijn erg goed zichtbaar. Er moeten nog deurtjes worden gemonteerd, electriciteit aangelegd, een natuurstenen blad gelegd maar de nieuwe bar is operationeel met 3 koffie machines, 2 lattiz machines, een choco machine, ZES speciaalbieren en tankbier.

De vide in het hockey deel van het clubhuis is 70% gereed. Er is een trap naar boven. Nog wel de nodige details: een railing, afwerking van de zijkanten, een brandvertragende deur naar de technische ruimte etc.

In de komende 2 weken (19 augustus tot 30 augustus) wordt de nieuwe vloerbedekking gelegd. Daarna zullen nieuwe meubelen het geheel compleet maken.

Natuurliijk nog ontzettend veel werk te gaan maar we zijn op de goede weg en het clubhuis heeft nu al de hoogst noodzakelijke metamorfose ondergaan.